TuinAanleg

Tuin aanleggen
Als het definitieve tuinontwerp voor uw droomtuin tot aan de laatste details af is, kan er worden begonnen met de uitvoer. Hoewel het werk vaak met grof gereedschap gebeurt, is het toch een delicate zaak. Alleen een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt voor een tuin die prachtig is én zeker prachtig zal blijven.

Optimale logistiek
Bij het aanleggen van een tuin kunnen we niet willekeurig beginnen. De volgorde van de werkzaamheden is ontzettend belangrijk, moet bijvoorbeeld de ondergrond eerst nog worden behandeld? Daarna hangt alles af van de soort bestrating en beplanting die in de tuin gebruikt gaan worden .

Een goede logistiek zorgt ervoor dat de tuin zo effectief mogelijk wordt aangelegd. Niet alleen goed voor uw tuin, maar ook voor uw portemonnee.

Van seizoen tot seizoen
Als uw tuin net is aangelegd, ziet de tuin er natuurlijk perfect uit. Aan ons de taak om dat zo te houden. Tijdens de aanleg denken wij er al over na hoe uw tuin er in de toekomst uit moet zien. Dit bereiken we door rekening te houden met het gebruik van de juiste materialen en beplanting zodat u de seizoenen door kunt genieten van uw droomtuin.